¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

El futur és nostre: anem a treballar-ho (don’t worry about be happy)

 Diana Moya
 

Som nosaltres, els joves, els que hem de treballar-nos el futur. En cas contrari no ho tindrem. Els joves de Begues sabem que o canviem les coses o no tenim cap futur al nostre poble.

No hi ha possibilitats de treball, no hi ha possibilitats de diversió, no hi ha transport públic  a partir de certes hores i menys els caps de setmana, no hi ha possibilitats gairebé de res.

Fins fa pocs mesos depenia gairebé per a tot dels meus pares. Per baixar al col·legi, per sortir de festa, per anar al cinema. Ara, afortunadament, tinc permís de conduir i, conseqüentment, una mica més de llibertat, però no per això, ara que dono els meus primers passos en política, no m'oblidaré d'aquests que encara no voten però que han de dependre dels seus pares per baixar, i després pujar, a Gavà o Castelldefels. Treballaré perquè els que van ser els meus companys de col·legi fins ara fa uns mesos puguin tenir la possibilitat de trobar un treball. I si pot ser a Begues millor.

Però per a això també fa falta una mica d'implicació per part de la pròpia joventut de Begues. No es tracta  d'ideologia, sinó que les nostres experiències serveixin per millorar la situació.

 

 

Representamos la nueva realidad de Begues

 


Si nos da su confianza no le decepcionaremos