¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

De nou uns pressupostos paralitzants i decebedors Ampliar

De nou uns pressupostos paralitzants i decebedors

El Passat 18 de desembre va tenir lloc la presentació en el ple dels pressupostos de l'Ajuntament de Begues per 2014. De forma general observem que aquests pressupostos són la continuïtat dels comptes de 2011.

Más detalles

José García

El Passat 18 de desembre va tenir lloc la presentació en el ple dels pressupostos de l'Ajuntament de Begues per 2014. De forma general observem que aquests pressupostos són la continuïtat dels comptes de 2011. Des de llavors, algunes partides han sofert petites variacions sense rellevància, que fan que pensem que realment són els pressupostos de l'Equip de Govern del mandat, o legislatura, anterior però amb certes retallades. Per res mostren que hagin idees noves des que governava Ramón Guasch, o polítiques noves. És com estar esperant a veure passar el temps. Són uns pressupostos immobilistes, però que fan mal a la butxaca dels ciutadans, ja que enfront de la baixada d'ingressos es limiten a pujar els impostos.

Són uns pressupostos sense acció política pròpia de l'Equip de Govern actual, sense projecte polític.

El pressupost no mereix més que un petit repàs per damunt a algunes curiositats del pressupost de despeses. El d'ingressos no mereix ni entrar en ell. Portem tres anys dient el mateix dels ingressos: mostren una gran incapacitat per generar ingressos més enllà de la mera pujada d'impostos, amb el consegüent perjudici per als ciutadans.

És a dir, aquest pressupost l'única cosa que ens diu és que es limitaran a pagar les factures compromeses, els sous necessaris, a cobrar els impostos i punt.

A més contempla partides que no se sap si s'ingressaran i no contempla pagaments que sí se sap que s'hauran de fer. Això és economia ficció i un model polític periclitat.

Tan sols advertir, i com a exemple, que el pressupost no dota de partida a dos pagaments consolidats: la sentències del Club de Begues i la de les quotes urbanístiques de Begues Park. L'Equip de Govern sap que no pot fer això, que no pot obviar en el pressuposat pagaments compromesos i consolidats. A la nostra pàgina web (www.ppbegues.es), ampliem aquesta informació.

Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento