¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

El passatge de la vergonya Ampliar

El passatge de la vergonya

El PP de Begues ha intentat mitjançar, però l'Equip de Govern no té capacitat negociadora: PERQUÈ VOLEM SER ÚTILS PER A BEGUES

 

Más detalles

Javier Marcos

Al desembre de 2006 l'empresa URDISEM per construir al Carrer Major 42 un edifici que constava de local comercial en planta baixa o habitatges en les superiors. Durant la tramitació dels permisos l'Ajuntament insta URDISEM a modificar el projecte perquè el Consistori pogués adquirir part de la planta baixa i crear així un passatge entre el Carrer Major i d'Angel Guimerà, obligant a l'empresa a modificar el projecte inicial. Per fer front a aquesta compra, l'Ajuntament planteja a URDISEM la permuta de dues parcel·les de propietat municipal en el sector Santa Eulàlia. Finalment se signa el conveni entre ambdues parts el 17 de maig de 2007 i les obres s'inicien el 26 de juliol del mateix any, acabant-se el 23 de gener de 2009.

 No obstant això, una vegada acabades les obres, el 25 d'abril de 2009 i amb Ramón Guasch com a nou Alcalde i Mercè Esteve, actual Alcaldessa, en l'Equip de Govern, l'Ajuntament va acordar iniciar el procediment per declarar lesiu per als interessos públics l'acord comentat, quan ja no havia tornada enrere.

En aquest moment comença un calvari en els jutjats que acaba amb l'anul·lació de l'acte de la Junta de Govern Municipal on es dóna llum verda al conveni i tornant la propietat del passatge a URDISEM.

A partir d'aquí ni l'Equip de Govern anterior ni l'actual fan res per resoldre el tema, ja que un passatge de propietat privada és una aberració i pot portar a conflictes com els que s'estan donant. Ara per ara fins a la neteja és a càrrec d’URDISEM. El constructor demana que es compleixi el conveni i l'Ajuntament no fa res. El constructor exerceix pressió tancant el passatge i els veïns i comerços surten perjudicats, però l'Ajuntament no vol saber res.

Des del PP de Begues estem per donar-li una solució justa al tema. Al principi ens vam reunir amb el constructor i amb alguns membres de l'Equip de Govern per demanar-los que parlessin amb URDISEM i intentessin negociar. No van negociar, tan sol van marejar la perdiu una mica perquè no els ataquéssim . Més tard, sabent que tenien problemes de suport per aprovar el pressupost, ens vam oferir a votar-los a favor si solucionaven el tema del passatge. Ni cas.

Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento