¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

Presentem una proposta per ajudar a famílies necessitades Ampliar

Blinden el agua en Begues. Blindan a la companyia subministradora per si al PP se li ocorre oferir de nou aigua gratis

En lloc de donar concessions a llarg termini, nosaltres aconseguirem que l'aigua baixi de preu: PERQUÈ VOLEM SER ÚTILS PARA BEGUES

Más detalles

José García

De tots és sabut que en l'última campanya electoral de les eleccions municipals el PP de Begues va oferir aigua gratis si guanyava les eleccions. En la campanya que està a punt de començar no tornarà a oferir-ho, és un compromís ja adquirit del nostre partit envers Begues.

Fa uns mesos el Director General d'Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, va dirigir una carta a tots els consumidors, inclosos els de Begues, on anunciava que per l'acord aconseguit el 10 de juny amb el Govern de la Generalitat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la companyia es convertia en la primera empresa a Catalunya en que a les seves mans queden totes les activitats vinculades amb la gestió de l'aigua, com a mínim fins al 2047. A aquest acord s'ha sumat també el nostre Ajuntament. S'ha sumat malgrat que, encara que pertanyent a l'Àrea Metropolitana, no rebem els mateix serveis que la resta de municipis, sinó només part d'ells. Es podria perfectament ser un dels quals no, com per exemple no tenim dret a la targeta rosa del transport.

D'aquesta forma, i entre uns altres, es vacuna contra el mal que podria fer-li electoralment una nova oferta d'aigua gratis per part del PP de Begues o per a futures cites electorals en cas que aquesta oferta es convertís en realitat.

En la carta, Escudero ve a dir que la Societat General d’Aigües i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han creat una nova empresa mixta que, de fet, és la mateixa de sempre, però amb una nova personalitat jurídica i amb l’Àrea Metropolitana com a accionista. Aquesta “nova” empresa prestarà el servei de distribució d’aigua i sanejament a quasi tots els municipis de l’Àrea Metropolitana, Begues inclòs, fins el 2047. 

 Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento