¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

Juventud Ampliar

És el moment de definir la política de joventut a Begues. M'ajudes?

Amb les eleccions municipals a 7 mesos vista, des de Noves Generacions (NNGG) de Begues creiem que ha arribat el moment de començar a definir la política de joventut per al proper mandat.

Más detalles

Diana Moya

Amb les eleccions municipals a 7 mesos vista, des de Noves Generacions (NNGG) de Begues creiem que ha arribat el moment de començar a definir la política de joventut per al proper mandat. No podem esperar a estar governant per veure que subvencions hi ha per, a partir d'aquí, desenvolupar polítiques de joventut. Al contrari, cal definir-les i després buscar amb quins mitjans desenvolupar-les. O, com a molt, paral·lelament.

És per això que des de NNGG estem treballant en aquesta línia i compartint experiències amb altres pobles sobre el temes.

Però ens agradaria que els joves de Begues col·laboressin en aquesta tasca. No per afavorir al PP o a Noves Generacions de Begues, sinó per ajudar a Begues. Les idees que s'aportin i les gestions que es realitzin quedaran a la disposició de qui aconsegueixi governar.

En aquests moments, infraestructures, com un cinema o alternatives d'oci, a més del bon aprofitament dels equipaments culturals, són el nostre objectiu. Sense oblidar-nos dels serveis, com puguin ser el d'autobusos nocturns el cap de setmana, malgrat la reticència de l'Equip de Govern, inclòs el Regidor de Governació, que no van recolzar la moció presentada pel PP sobre aquest tema.

 

 

Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento