¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

Les quotes urbanístiques de Begues Park Ampliar

Les quotes urbanístiques de Begues Park

Culpables de les quotes urbanístiques de Begues Park: tots els que governaven Begues en 2010.

 

Más detalles

Jaime Cidrera

Culpables de les quotes urbanístiques de Begues Park: tots els que governaven Begues en 2010.

Ara que no ens vinguin amb “milongas”. Quan el ple municipal va votar a favor d'endossar les quotes urbanístiques als veïns la proposta va tirar endavant amb els vots  d'ICV, CiU i ERC, i l'oposició de PP i Begues Actiu.

O no es recorda ja que va haver-hi un ple extraordinari sol·licitat per PP i BA per debatre la idoneïtat de declarar extingit l'expedient de les quotes? Si fan memòria recordaran que no es va deixar participar a la representant del PP per mantenir interessos personals al barri, és el seu lloc de residència, encara que ella no defensava en aquest moment un interès particular sinó col·lectiu. Però si es va deixar participar a l'actual Alcaldessa, Mercè Esteve, que també els tenia. Si fan memòria recordaran que el llavors Alcalde es va equivocar en votar i va emetre en nom del seu grup un vot favorable a declarar extingit l'expedient, però desprès van modificar les actes perquè el vot fora en sentit contrari i perquè la Senyora Esteve semblés que no havia votat.

Però aquestes no són més que meres anècdotes en aquest moment. L'important és que hi ha hagut una sentència que ha fet justícia a la injustícia que volien perpetrar contra Begues Park els partits governants del moment: Iniciativa per Catalunya, Convergència i Unió i Esquerra Republicana. Que ningú s'oblidi, si us plau.

 

Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento