¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

Necessita  la carretera de Begues una sol.lució? Ampliar

Accidents carretera

Necessita  la carretera de Begues una sol.lució?

Segons les dades aportades pel Govern de la Generalitat en el Parlament, el nombre d’accidents amb víctimes a la BV-2041 en els anys 2012, 2013 i 2014 és el següent:

Any

Nombre d’accidents

2012

21

2013

22

2014*

3

* Fins el 17 de març

Más detalles

Redacción

El nombre d’incidents relacionats amb el trànsit de vehicles registrat pel cos de Mossos d’Esquadra en aquesta carretera va ser de 62 l’any 2012 i de 72 l’any 2013.

En els darrers dos anys la carretera va estar afectada amb carrils ocupats o tallats 67 vegades per motius diversos com avaries de vehicles i accidents.

Finalment, els Mossos d’Esquadra van registrar un total de 2 accidents de trànsit en què van estar implicats ciclistes l’any 2012; l’any 2013 no en van registrar cap.

Tot això sense comptar amb els accidents on no van intervenir els Mossos d’Esquadra.

Malgrat tot, en 2013, quan el PP va presentar una moció en el ple municipal per sol·licitar a la Generalitat que arreglés la carretera, l'Alcaldessa va mofar-se dient “que els accidents es produïen per la falta de perícia dels conductors i perquè no canviaven els pneumàtics”.

Per la seva banda, Ramón Guasch, portaveu d'ICV, també es va burlar dient “que el passava cada dia per la carretera i no havia notat res estrany”.

A més van tenir la gosadia, o la poca vergonya i vilesa de dir, literalment (pot comprovar-se en l'acta del ple del 25 de maig de 2014 en la web de l'Ajuntament :

Alcaldesa: “No ens consten incidències”

Juan Molina, concejal de CiU: “Hem consultat amb la Policia i no ens consta cap incident”

Aquesta és la forma d'actuar d'aquests que estan governant Begues en aquest moment.

Però, al desembre de 2013 el PP de Begues va presentar una proposta de resolució en el Parlament de Catalunya perquè s'arreglés la carretera i va ser aprovada amb el vot a favor de la totalitat dels grups polítics del Parlament. D'aquesta forma, la Generalitat s'ha compromès a:

1. Posar els mitjans materials necessaris per tal de millorar la seguretat del usuaris i la circulació dels vehicles pesats de la carretera BV-2041 per tal de reduir les obstruccions de trànsit i garantir la segura i fluida  circulació dels veïns de Begues.

2. Establir un calendari d’inversió i un programa de manteniment regular de la carretera BV-2041.

3. Incorporar i millorar la senyalització vertical i horitzontal de la carretera BV-2041, posant especial atenció en aquells trams d’alta densitat de ciclistes (BTT i de carretera).

4. A realitzar una inspecció de seguretat viària independent en el tram de carretera BV-2041 al seu accés a Begues, i impulsar la redacció d’un estudi d’auditoria de seguretat viària  que permeti programar les actuacions de millora corresponents.

De moment, els arranjaments de la carretera es realitzaran en quatre fases, de les quals la primera, una actuació d'emergència, per arreglar els trams amb majors deficiències, ja es va realitzar en el mes de maig.

Per descomptat cal reconèixer que aquests nois que administren el nostre poble, els de l'Equip de Govern, tenen molta vista, escolten als ciutadans i gestionen mirant el be del contribuent. Per això cap va votar a favor de la proposta del PP en el ple. Tampoc ho va fer ICV.

 Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento