¿Quienes somos?

PP Begues

Revistas en papel

Contacte con nosotros

Línea directa con todos los ciudadanos de Begues

Teléfono:633387774

Contacto por correo electrónico

Newsletter

Nueva Presidenta de Nuevas Generaciones Ampliar

Nueva Presidenta de Nuevas Generaciones

El passat dia 15 de febrer es va procedir a  l'elecció de la nova Executiva del Noves Generacions (NNGG) de Begues. Diana Moya va ser elegida Presidenta amb el 100% dels vots.

Más detalles

Redacción

El passat dia 15 de febrer es va procedir a  l'elecció de la nova Executiva del Noves Generacions (NNGG) de Begues. Diana Moya va ser elegida Presidenta amb el 100% dels vots.

Diana, nascuda a Barcelona el 14 d'abril de 1995 y que viu a Begues des de els 4 anys, és universitària i cursa el doble grau de Dret i Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.

La nova Presidenta té com a objectiu apropar a Begues l'organització de Noves Generacions i implicar a la joventut del nostre poble perquè pugui fer-se sentir. Considera que la joventut té molt a dir a Begues, per la qual cosa pretén reorganitzar i potenciar a Noves Generacions de Begues per fomentar la participació dels joves en la política municipal.

Diana creu que Noves Generacions, com a única organització juvenil política estructurada de Begues, pot ser una bona plataforma per iniciar una necessària regeneració de la política municipal.

Com a Presidenta Local, Diana és de ple dret membre nat de la Junta Local del PP de Begues, segons els estatuts del partit.
La nova Presidenta substitueix en el càrrec a Kevin Palomino, qui ha estat el màxim representant de NNGG a Begues des de setembre de 2009. Kevin, que per temes familiars ha deixat de residir momentàniament a Begues, ha manifestat la seva voluntat, en la mesura del possible, de seguir col·laborant tant amb Noves Generacions com amb el PP de Begues.

En un altre àmbit territorial, a més, a la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Noves Generacions, celebrada el passat 22 de març a Esplugues, Diana va ser elegida per unanimitat com a Secretària General de la Comarca. NNGG inicia així un procés de canvi generacional a la demarcació apostant pels més joves, ja que el President, Josep María Arpal, té 20 anys i Diana no ha complert encara els 19. La resta de vocals d'aquesta Junta són també d'edats similars, tot i que sobradament preparats.

Representamos la nueva realidad de Begues


Si nos da su confianza no le decepcionaremos

Novedades

» no hay novedades en este momento